miercuri, 8 februarie 2012

Buna Dimineata

19 comentarii:

  1. Nu-mi vine sa cred ! Cum este posibil, ca un director SIE sa participe la o actiune politica ???? As vrea sa cred ca nu ati intentionat sa compromiteti firava democratie romaneasca,domnule M.R.Ungureanu ! Urla toate publicatiile straine, pe tema asta,si,....iata-ne cu o problema 'n plus, ca nu aveam destule !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand site-ul Antena3, vei avea toate raspunsurile necesare pentru atenuarea frustrarii!

      Ștergere
  2. Felicitari domnule Mihai Razvan Ungureanu si mult succes! Suntem alaturi de dumneavoastra si va vom sustine in schimbarea si reformarea Romaniei!
    Doamne ajuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru ascensiunea dvs si va doresc mult succes deoarece soarta Romaniei atarna de deciziile dvs. Sper sa nu fiti influentat de nimeni si sa luati cele mai bune decizii in reformarea Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnule Ungureanu va doresc multa sanatate si multa putere de munca !
    Aveti o sarcina grea, aveti multi contestatari, dar si multi sustinatori.
    Prin acest blog veti avea posibilitatea sa aveti contact nemijlocit cu problemele oamenilor de rand.
    Mult succes !

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua!
    Ce facem cu U.M.F Tg. Mures ???
    Stiati ca 50% din locurile scoase la admitere, in aceasta universitate de STAT, au fost rezervate pentru vorbitorii de limba maghiara???
    In ce tara vor profesa viitorii absolventi ale caror studii au fost platite din bugetul Romaniei?
    Istoria se scrie sub ochii "indiferentei" noastre.
    Doamne ocroteste-i pe romani!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos discursul dvs la Realitatea TV, dar ma indoiesc ca toate acuzatiile si jignirile de o parte si de alta a apertenentelor politice aduc benificii in dezvoltarea Romaniei. Fiecare roman asteapta macar o mica schimbare in tara, nu dezbateri desarte sau lupte continue pentru putere. Cu totii stim ce afaceri se fac la nivel politic, vreau si eu personal ca si cetatean roman sa vad ca cineva chiar este interesat de tara asta, ca discursul si ambitia de care dati dovada sa aibe si un rezultat, sa nu ramana doar cuvinte in van. Sunt curios cum si ce proiecte veti promova in urma vanzarilor Transelectrica,Hidrocentrale, etc. Va doresc succes ,chiar daca nu aveti destul de mult timp in a pune in aplicare planurile pe care vi le-ati propus.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule prim -ministru...va rog dispuneti ca privatizarea Cupru Min sa NU se faca in graba,chiar daca sunt presiuni.CUPRUL ESTE UN MATERIAL UNICAT,aproape de neinlocuit in industria electrotehnica,este prezent peste tot.Eu as propune altceva...marirea capitalului (suma pentru protectie mediu si retehnologizare)cu actiuni...persoane fizice,oricine doreste,sunt sigur ca orice banca sanatoasa ar investi...eventual includerea Cupru min intr-o corporatie care sa aiba produse finite din cupru cu valoare adaugata mult mai mare ca a minereului.De ce sa nu aiba si statul roman un mare grup economic?Pe termen mediu si lung statul ar castiga mult mai mult de pe urma produselor finite,decat minereu.....acum o povestioara ...Edison,marele inventator,era inca pustan,salveaza un tren de la un dezastru si i se propune recompense mari in bani...el refuza dar totusi cere ceva.Ce? un colac de sarma de cupru.Acea sarma de cupru l-a ajutat in experientele si inventiile lui care l-au facut bogat.Oare cat o fi costat aceea sarma...Lasati politica deoparte si faceti o afacere beton,lasati Cupru min,Romaniei,actionarilor romani,posibil o sa va placa si opozitia pana la urma!!!si veti intra in istorie...P.S.depozitele si magazinele sunt pline de conductori din cupru de import si alte produse subdimensionate,unele chiar cu probleme .

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunteti singura figura politica in care am incredere in momentul asta si o spun acum, dupa ce Parlamentul v-a destituit si v-a dat un mare vot de incredere, in ochii mei ! Ati reusit sa deranjati si sa induceti teama, in aceeasi masura, atat in randul Opozitie, cat si in randul celor ce v-au sustinut cu doua luni in urma. Probabil va simtiti singur si tradat, va dati seama ca nu au incercat decat sa va compromita politic prin aparenta sustinere de la inceputul mandatului, dar ca mine sunt multi si va rugam sa nu va lasati doborat si sa continuati sa fiti prezent pe scena politica !

    RăspundețiȘtergere
  10. domnule Valak se vedea clar ca nu-i placea postul,se vedea clar ca nu prea avea libertate de miscare nici la stanga nici la dreapta ,a acceptat sa nu-l supere pe seful cel mare...dar totusi ia prins bine pentru viitor....p.s., o fi blogul dansului sau vreo ,,clona,,..ca nu prea raspunde?!

    RăspundețiȘtergere
  11. Om bun, acribia este o atitudine straina politicii. Politica nu este politologie.
    Cind ati fost numit ati avut ghinionul sa vina iarna peste Romania si, daca ati fi fost politician si nu un intelectual, nu v-ati fi dus cu elicopterul in sate sa le spuneti taranilor sa puna mina pe lopata. Basescu nu s-a dus pentru ca stia, din experienta, ca oamenii loviti de urgie sint buimaci si nu pot sa faca ceea ce li se spune, chiar daca era un sfat bun.
    Cind l-ati demis pe blejnar, ati lovit, aparent, capul balaurului. De fapt, ati dat cu parul in gard si ati stirnit toti ciinii de pe ulita, indiferent de rasa si stapin.
    V-as ruga mult sa incepeti sa spuneti cite ceva despre dv, daca acest blog va apartine.
    Cu respect

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna ziua! Domnule fost Prim-Ministru, am aflat despre initiativa dumneavoastra de a pune bazele unui ONG pentru promovarea politicii de dreapta si va felicit pe aceasta cale. Doresc ca aceasta organizatie sa capete o forma fizica in cel mai scurt timp deoarece doresc sa ma inscriu ca voluntar. Sper ca acest blog sa devina o sursa de informare pentru doritori. Ca un mic sfat, incercati sa postati cat mai des, pentru a va mentine "fanii" in priza. Succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D.le Ungureanu sunt Pres. As. de Rev,cei care au scapat cu viata in 21/22 Dec 89 si vrem sa discutam o eventuala colaborare pentru formarea ADEVARATEI DREPTE!

      Ștergere
  13. Stimate MRU, aveti toate ingredientele ca sa faceti ce trebuie si cum trebuie in Romania, insa timpul Dumneavoastra se pare ca incepe abia din Noiembrie. Pana atunci poporul Roman va mai avea de suferit si mai ales de constientizat diferenta intre bine si rau.

    Cum aceasta diferenta este relativa si atunci cand ne este bine credem ca e rau, trebuia sa trecem si prin ce este cu adevarat suferinta ca sa apreciem ce am avut. E o lectie a vietii si o ardere de karma de tara si natiune.

    Ca si multi altii de pe acest blog va felicit si va doresc succes in absolut tot ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  14. Dle Ungureanu, ma bucur din suflet c-ati demarat campania de coagulare si asanare a dreptei romanesti. Va scrie cu incredere si entuziasm, un iesean de-al dv.

    Dati-mi voie sa va propun si un slogan de campanie castigator:

    M.R.U pentru Romania, mereu cu si pentru romani!

    Cu stima, ing. Gabriel Ciocan

    RăspundețiȘtergere
  15. Unificarea dreptei nu trebuie sa presupuna in mod automat unificarea cu PDL-ul. PDL e o struto-camila a politicii romanesti si trebuie lasat de o parte, cum la fel trebuie lasat si PSD-ul. Politica romaneasca are nevoie de reformisti, cata vreme ne intoarcem la Videanu, Berceanu, Udrea, nu putem numi reforma, ci doar o alta Marie cu alta palarie.
    Deberasati-va de putorile din PDL si veti avea sprijinul populatiei, altfel veti sfarsi inainte de a incepe.

    RăspundețiȘtergere
  16. V-am urmarit in studiou la B1TV. Faceti-va mai mult vazut, auzit. Ca profiler, pot sa constat ca aveti toate capacitatile cerute pentru un presedinte (nu stiu cum reactionati in momentele de stress politic, binenteles.
    Asa, ca o nota, cind expuneti o problema cauta-ti sa aveti focus pe ea, nelasind vocile din jur, in momentul respectiv, sa va distraga.
    Deci, la ora aceasta, nu aveti concurent (Comandantul stia de mult)
    Uniunea Democrata, Uniunea democrata a Romaniei, Romania Unita ( da bine in subliminal, MRU-RU varianta Miscarea Romania Unita )

    Va doresc o cariera frumoasa si istorica.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca principala problema a opozitiei este in acest moment starea pasiva fata de nenumaratele gafe taxabile ale celor care ar trebui sa conduca tara.Candva , la B1 ati indicat o adresa de mail.Nu am reusit sa o notez.O puteti publica aici?

    RăspundețiȘtergere